Event organiseren

Uw gegevens

2 adresregels nodig?

Enkele praktische vragenVerschillende einddatum?

Even geduld...

Events

"Onvergetelijk" is voor ons het strikte minimum

Maatwerk voor uw event

De DVS belofte

  • Voor particulieren en bedrijven
  • Steeds maatwerk
  • U bepaalt het budget
  • Ook ondersteuning is mogelijk
  • Enkel licht en geluid nodig? Bekijk dan onze verhuurservice

DVS is een full service entertainmentbureau, zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Via een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners kan u voor bijna alle mogelijke evenementen bij ons terecht, groot of klein. DVS biedt een totaaloplossing en staat garant voor de organisatie van uw event, van A tot Z. We bieden een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van personeelsfeesten, opendeurdagen, huwelijksfeesten, thema events enzovoort. Rekening houdend met uw wensen en budget gaat DVS op zoek naar de ideale mix.

"De professionaliteit en het enthousiasme waarmee Davy en zijn team projecten aanpakken is zonder meer opmerkelijk." Industria vzw, Leuvense studentenvereniging

Naast het organiseren van eigen evenementen, ondersteunt DVS-Entertainment ook andere organisaties. DVS geeft ondersteuning en begeleiding voor onder andere logistiek, op- en afbraak, sturen van medewerkers, onthaal, promotie, artiesten, DJ's, licht- en geluidsinstallaties... Kortom: wij kunnen uw organisatie van A tot Z ondersteunen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.


Oordeel vooral zelf

Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden, vormen onderstaande beelden onze pitch.


Overtuigd? Of juist niet?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.