Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Evenementenbureau in Leuven

Bent u op zoek naar een professioneel evenementenbureau in Leuven voor het organiseren van uw bedrijfsevent of een andere bijzondere gelegenheid? Bij ons, een toonaangevend fullservice-evenementenbureau in Leuven, bent u aan het juiste adres. Wij richten ons zowel op bedrijven als op particulieren en hebben ruime ervaring in het organiseren van diverse evenementen in Leuven en omstreken, variërend van personeelsfeesten en business seminars tot huwelijksfeesten en thema events. U kunt bij ons terecht voor een opendeurdag of een gezellige afterwork.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Het evenementenbureau dat weet wat nodig is voor een geslaagd evenement

Een geslaagd evenement staat of valt met de juiste organisatie en aankleding. Als fullservice-evenementenbureau hebben wij alles in huis om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Van het creëren van de juiste sfeer met professionele licht- en geluidsinstallaties tot het bieden van een totaaloplossing voor evenementen, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt. Een discobar huren voor een swingende sfeer? Geen probleem. Hoogwaardige licht- en geluidsverhuur om uw evenement net dat beetje extra te geven? Wij hebben het voor u. Ons doel is om maatwerk voor uw evenement te leveren, zodat het aan al uw wensen voldoet.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Vraag nu uw offerte aan voor een vlekkeloze evenementenorganisatie

Klaar om de volgende stap te zetten en uw evenement in de ervaren handen van ons fullservice-evenementenbureau te leggen? Vraag dan nu uw offerte aan! Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden op het gebied van evenementenorganisatie te bespreken en een passend voorstel te doen. Met onze expertise in evenementenorganisatie staan we garant voor een soepele organisatie van uw event, van begin tot eind. Uw tevredenheid staat bij ons verhuurbedrijf voor evenementen voorop, en wij zetten alles op alles om uw evenement tot een groot succes te maken. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in de wereld van evenementenorganisatie! Your event, our mission!

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54