Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Discobar huren

Bent u op zoek naar een plek om een professionele discobar te huren voor uw evenement? Dan bent u bij DVS-Entertainment aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan opties voor zowel zakelijke evenementen als privéfeesten. Het huren van een discobar geeft uw gelegenheid net dat beetje extra sfeer en zorgt ervoor dat uw gasten de tijd van hun leven hebben. Bij DVS-Entertainment uit Leuven doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de organisatie van uw evenement vlekkeloos verloopt. Wij zorgen er ook voor dat de discobar perfect past bij de setting van uw evenement, of dat nu in Leuven, Tremelo, Aarschot, Haacht, Rotselaar of daarbuiten is.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Wat u kunt verwachten van de discobar

Wanneer u ervoor kiest om bij ons een discobar te huren, garanderen wij topkwaliteit apparatuur en service. Onze discobar bestaat uit drie QSC K12-speakers, een QSC KW181-speaker, en een complete Pioneerset met een DJM-900NXS2-mixer en twee CDJ-2000NXS2-spelers. Voor de sfeerverlichting zorgen we met een lightbar, ledcon, tripod en een Led Devil-lichteffect. Of u nu een discobar wilt plaatsen in een grote zaal of een intieme setting, onze apparatuur is veelzijdig en kan aangepast worden aan uw behoeften. Naast discobarverhuur, bieden wij ook een uitgebreide licht- en geluidsverhuurservice aan, zodat u alles op één plek kunt vinden. En mocht u interesse hebben om een discobar te kopen in plaats van te huren, dan kunt u ook bij ons terecht voor advies en aankoopopties.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Bestel uw discobar eenvoudig online

Bij DVS-Entertainment maken we het u graag eenvoudig. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw discobar huren en uw bestelling plaatsen. Kies de materialen die u nodig hebt, verstuur uw aanvraag en ontvang spoedig een gedetailleerde offerte. Houd er rekening mee dat alle prijzen exclusief BTW zijn en dat ons aanbod breder is dan de materialen die hier vermeld staan. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw pakket of overweegt u om apparatuur aan te kopen? Neem dan contact met ons op! Het deskundige team van ons fullservicebureau staat klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54