Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een professionele geluidsinstallatie huren in regio Leuven

Een evenement in Leuven, Haacht, Rotselaar, Tremelo of Aarschot organiseren vergt precisie en aandacht voor detail, en een cruciaal onderdeel hiervan is de keuze van de geluidsinstallatie. Een kwaliteitsvolle geluidsinstallatie huren is essentieel om de gewenste sfeer en beleving te creëren, zowel voor kleine bijeenkomsten als voor grote evenementen. De juiste geluidsinstallatie zorgt ervoor dat muziek en spraak helder en krachtig overkomen, wat bijdraagt aan het succes van uw evenement. DVS-Entertainment biedt u een uitgebreid assortiment aan geluidsinstallaties van topkwaliteit, aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Ontdek ons aanbod aan materiaal voor uw geluidsinstallatie

Wanneer u kiest voor geluidsverhuur bij DVS-Entertainment, krijgt u toegang tot een breed scala aan apparatuur om uw geluidsinstallatie compleet te maken. Dat aanbod varieert en bezit:

Wij hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken. Het huren van een geluidsinstallatie betekent ook dat u kunt profiteren van onze expertise en advies, zodat u zeker weet dat u het juiste materiaal kiest voor uw evenement. En voor diegenen die overwegen een geluidsinstallatie te kopen, bieden wij de mogelijkheid om onze apparatuur eerst te huren en uit te proberen.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Huur uw geluidsinstallatie vandaag nog!

Heeft u besloten dat het huren van een geluidsinstallatie de juiste keuze is voor uw evenement? Dan is het nu tijd om te handelen. Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen en de benodigde geluidsinstallatie huren om uw evenement tot een succes te maken. Ons team staat klaar om u te adviseren en te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Laat de technische zorgen aan ons eventteam over en focus u volledig op het creëren van een onvergetelijk evenement. Huur vandaag nog uw geluidsinstallatie bij ons en ervaar het verschil dat kwaliteit kan maken.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54