Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een geluidsinstallatie voor een opendeurdag

Wilt u graag een geluidsinstallatie voor een opendeurdag huren? Dan is DVS-Entertainment dé perfecte partij voor u. U vindt ongetwijfeld alles wat u nodig heeft én meer in onze uitgebreide webshop. Dankzij onze hulp verloopt uw opendeurdag perfect en trekt u gegarandeerd nieuwe klanten of prospecten aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Een geschikte geluidsinstallatie voor uw opendeurdag

Met onze licht- en geluidsinstallatie verloopt uw opendeurdag professioneel en weet u uw gasten op een correcte en originele manier te bereiken. Wilt u het roer echter graag een keer omgooien en uw opendeurdag net dat tikkeltje meer geven? Dan doet u dat eenvoudig door een heuse discobar te huren bij ons! En als de kers op de taart, kunt u ook een uitgebreide lichtinstallatie huren. Zo ziet u maar, voor al de benodigdheden om van uw opendeurdag, een succes te maken, bijvoorbeeld met een geluidsinstallatie, zit u op de goede plaats bij ons.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Neem contact met ons op

Bent u nog op zoek naar de beste geluidsinstallatie van heel Leuven, voor uw opendeurdag? Dan staan wij u met alle plezier bij. U contacteert ons voor een vrijblijvende offerte door ons te bellen via +32 497 83 88 54, een e-mail te sturen via info@dvs-entertainment.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54