Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Geluidsinstallatie voor uw feest

Een onvergetelijk feest begint met een uitmuntende geluidsinstallatie. Bij DVS-Entertainment uit Leuven begrijpen we dat muziek de ziel van elk evenement vormt. Daarom zorgen wij ervoor dat onze geluidsinstallaties van de hoogste kwaliteit zijn, perfect afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig feest, onze geluidsinstallatie garandeert een onberispelijke geluidservaring voor al uw gasten.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Kwaliteit van onze geluidsinstallatie voor uw feest

Een superieure geluidsinstallatie is essentieel voor het slagen van elk feest. Onze geluidsapparatuur is state-of-the-art, geschikt voor zowel binnen- als buitenfeesten. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, of een groot verjaardagsfeest organiseert, onze geluidsinstallatie zorgt ervoor dat elk woord en elke noot kristalhelder overkomt. Bovendien wordt onze apparatuur regelmatig gecontroleerd en onderhouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Vraag uw offerte aan

Klaar om uw feest naar een hoger niveau te tillen? Ons evenementenbureau staat klaar om u te helpen met alle aspecten van uw feest, inclusief een perfecte geluidsinstallatie. Neem contact op via ons contactformulier om uw specifieke wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Door een geluidsinstallatie te huren verrijkt u uw feest. Uiteraard hebben we ook nog andere opties die beschikbaar zijn via ons online verhuurplatform. Met onze expertise en uw visie, wordt uw feest gegarandeerd een daverend succes! 
 

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54