Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een lichtinstallatie voor uw feest

Bij DV Entertainment uit Leuven kunt u terecht voor een lichtinstallatie voor eender welk feest. Of u nu een lichtinstallatie voor een knallende fuif of voor een formeel personeelsfeest nodig heeft, wij zijn de perfecte partij voor u. Van dimmers tot discoballen en veel meer, wij hebben een enorm aanbod aan lichtinstallaties!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

De perfecte lichtinstallatie voor uw feest

Onze experts denken graag met u mee en ontzorgen u in de zoektocht naar de perfecte lichtinstallatie voor uw personeelsfeest, fuif of ander feest. En daar stopt het niet. Ook voor andere diensten, zoals het huren van een discobar, klopt u met een gerust hart bij ons aan. Als u een lichtinstallatie bij ons huurt voor uw personeelsfeest, fuif of andere feest heeft u de keuze uit verschillende materialen. Denkt u hierbij maar aan:

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons
  • Lasers;
  • Outdoor lighting;
  • Effect lighting;
  • Static lights;
  • En nog veel meer.

Samen zorgen we ervoor dat uw feest een groot spektakel wordt en uw gasten genieten van een fijne avond. Of u nu enkel een lichtinstallatie wilt huren voor uw fuif, personeelsfeest of ander feest, of een beroep op ons wilt doen voor een totaalproject, wij stellen steeds eerst een vrijblijvende offerte op en laten u rustig beslissen. Vraag onze behulpzame medewerkers gerust naar meer informatie en ondersteuning.

Een professionele lichtinstallatie huren is gemakkelijk en voordelig

Het is niet altijd nodig om een lichtinstallatie aan te kopen voor een personeelsfeest, fuif of ander feest, soms volstaat het om er een te huren. Zo vermijdt u grote kosten en verzamelt uw aangekochte installatie later niet onnodig stof. Onze experten helpen u overigens graag bij het uitkiezen van de perfecte lichtinstallaties!

Huur een lichtinstallatie

Bent u geïnteresseerd in een van onze professionele lichtinstallaties voor een opendeurdag of een ander event? Bekijk dan ons assortiment en neem vandaag nog contact met ons op. Bel naar het nummer +32 497 83 88 54, stuur een e-mail naar info@dvs-entertainment.be of vul ons online contactformulier in. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug!

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54