Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een lichtinstallatie huren

Wilt u graag een professionele lichtinstallatie huren voor uw evenement in Leuven, Aarschot, Haacht, Rotselaar, Tremelo of Wilsele? Dan klopt u best even aan bij DVS-Entertainment, uw expert in lichtverhuur. Wij beschikken over verschillende lichtinstallaties die perfect passen bij eender welk feest, groot of klein! Lees verder en ontdek waarom een lichtinstallatie huren uiterst geschikt is voor uw event. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Een professionele lichtinstallatie huren

Bij de organisatie van evenementen komt veel kijken. Enerzijds moet u de geschikte ruimte hebben. Anderzijds is het belangrijk om de juiste muziek te spelen. Ten slotte is het ook erg belangrijk om de juiste lichtinstallatie op uw feest te hebben. Licht is namelijk een van de voornaamste sfeermakers op een evenement. Daarnaast is licht ook erg belangrijk voor de veiligheid. De meeste mensen hebben echter niet standaard professionele lichtinstallaties thuis liggen. Daarom is het een goed idee om een expert in lichtverhuur in te schakelen, waarbij u de lichtinstallatie die u zoekt kunt huren. Ons bedrijf is hiervoor de ideale partner.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Een ruim assortiment aan lichtinstallaties

Wanneer u een professionele lichtinstallatie bij ons bedrijf gaat huren, heeft u de keuze uit een groot assortiment aan lichtinstallaties. Zo kunt u bij ons bewegend licht huren, maar ook statische lichten zijn een optie. Daarnaast hebben we ook speciale buitenlichten en effectlichten. Wilt u nog een extra touch aan uw event toevoegen? Overweeg dan om lasers of discoballen te huren. Of opteer voor blacklights voor een extra speciaal effect. Wanneer u graag een presentatie wilt geven, is het ook mogelijk om een beamer te huren. Is uw feest eerder kleinschalig en sober? Dan hebben we ook gezellige lichtslingers om op te hangen. Of u nu een formele gala-avond organiseert of een lichtinstallatie voor een andere gelegenheid wilt huren, wij hebben vast wel iets in het aanbod dat bij uw wensen past! 

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54