Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een lichtinstallatie op uw opendeurdag

Wilt u graag een professionele lichtinstallatie huren voor op uw opendeurdag? Dan is DVS-Entertainment uit Leuven dé partner die u nodig heeft. Een professionele lichtinstallatie zorgt niet alleen voor de juiste verlichting, het brengt ook een aangename sfeer die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij potentiële klanten!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Huur of koop een lichtinstallatie voor op uw opendeurdag

Als u op zoek bent naar de beste lichtinstallatie voor uw opendeurdag, kunt u uw zoektocht vandaag stoppen. Duik in ons uitgebreide aanbod aan benodigdheden voor uw feest en vraag een offerte aan of bestel online via onze webshop. Daar vindt u onder andere een te huren discobar en een professionele geluidsinstallatie. Wij beschikken gegarandeerd over de beste lichtinstallatie voor elke gelegenheid, zoals een opendeurdag!

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Knoop een gesprek met ons aan

Onze professionele lichtinstallaties zijn populair, aarzel dus zeker niet om een lichtinstallatie voor uw feest te huren aan een voordelige prijs. Bent u niet zeker welke lichtinstallatie het meeste geschikt is voor uw opendeurdag of wilt u een discobar laten plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar te bellen naar het nummer +32 497 83 88 54, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@dvs-entertainment.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54