Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een discobar kopen

Wilt u graag een volledige discobar kopen voor uw grote en kleine feesten? Knoop dan zeker een gesprek aan met DVS-Entertainment uit Leuven, expert op gebied van discobars. In ons uitgebreide aanbod, vindt u vast en zeker alles wat u nodig heeft om van uw feest een groot succes te maken!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Een discobar aan een mooie prijs kopen

Als ervaren fullservicebureau hebben wij al veel klanten geholpen om hun perfecte discobar te vinden. Doordat u steeds een vrijblijvende offerte aan kunt vragen, vooraleer u een discobar bij ons gaat kopen, komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze discobars bestaan uit mengpanelen, versterkers, geluidskabels, microfoons en nog veel meer. Het mooie aan het kopen van een discobar, is dat wij onze discobar ook plaatsen voor u! Naast de mogelijkheid om een discobar te kopen, kan u bij ons ook terecht om een discobar te huren. Door een beroep te doen op onze expertise, zorgt u ervoor dat u uw gasten een aangename avond bezorgt!

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Koop uw discobar bij ons

Heeft u interesse in het kopen van een discobar? Bel dan naar het nummer +32 497 83 88 54 of vul ons contactformulier in. We stellen dan samen een discobar samen die aan al uw wensen voldoet. Dankzij ons worden al uw feesten en evenementen een waar succes!
 

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54