Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een discobar kopen

Heeft u in het verleden al vaak een discobar gehuurd en wilt u deze nu graag kopen? Of wilt u meteen een discobar aanschaffen, voor uw grote én uw kleine feesten? Knoop dan zeker een gesprek aan met DVS-Entertainment uit Leuven. In ons uitgebreide aanbod, vindt u vast en zeker alles wat u nodig heeft om van uw feest een groot succes te maken!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Een discobar aan een mooie prijs kopen

Doordat u steeds een vrijblijvende offerte aan kunt vragen, vooraleer u een discobar bij ons gaat kopen, komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze discobars bestaan uit mengpanelen, versterkers, geluidskabels, microfoons en nog veel meer. Het mooie aan het kopen van een discobar, is dat wij onze discobar uit Leuven ook plaatsen voor u! Naast de mogelijkheid om een discobar te kopen, kan u bij ons ook terecht voor onder andere verhuur van lichtinstallaties. Door een beroep te doen op onze expertise, zorgt u ervoor dat u uw gasten een aangename avond bezorgt!

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Koop uw discobar bij ons

Wilt u voor uw evenement al langer een discobar huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, of bestel er meteen eentje via onze webshop. Bel naar het nummer +32 497 83 88 54, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@dvs-entertainment.be of vul ons contactformulier in.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54