Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een discobar laten plaatsen

Wilt u graag een discobar huren en deze door professionals laten plaatsen? Dan neemt u DVS-Entertainment uit Leuven onder de arm. Wij beschikken over mengpanelen, geluidsinstallaties en meer. Kortom, alles wat u nodig heeft om van uw feest een succes te maken, koopt of huurt u snel en voordelig bij ons!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Een discobar met of zonder dj plaatsen

Wij ontzorgen u volledig door een discobar met of zonder dj op uw locatie te plaatsen. Een dj bij uw discobar inhuren komt van pas wanneer u zelf geen tijd heeft om plaatjes te draaien en uw gasten uw volledige aandacht wilt schenken. Bij ons is het mogelijk om een discobar te kopen of er eentje te huren. Afhankelijk van uw behoeften, gaan onze experten de uitdaging aan om de perfecte materialen voor uw evenement te voorzien.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Schakel ons in

Wij plaatsen een discobar of andere professionele geluids- en lichtinstallaties die u huurt vakkundig op uw gewenste locatie. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of producten, of indien u nog vragen heeft, contacteert u ons gerust. Bel naar het nummer +32 497 83 88 54, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@dvs-entertainment.be of vul ons contactformulier in.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54